Sunbeams
Ga mee op Vakantie!

Geef je nu op!

INSCHRIJVEN VOOR DEELNEMERS

Omdat de stichting vanaf de eerste vakantie razend populair is hebben we als bestuur een inschrijf procedure moeten opzetten.

Wij willen namelijk dat iedereen van onze collega stichting “Stichting Allstarz” mee op vakantie kan en dat iedereen even vaak mee kan. Daarom hanteren wij onderstaande procedure:

DE HOEVEELHEID BEPAALT DE
VOLGORDE

0x mee geweest dan sta jij boven aan de lijst

1x mee geweest dan kom je direct na de deelnemers die nog niet mee zijn mee geweest

2x mee geweest dan heb je voorrang op de deelnemers die al 3 keer zijn mee geweest

3x mee geweest dan heb je voorrang op de deelnemers die al 4 keer zijn mee geweest

4x mee geweest dan heb je voorrang op de deelnemers die al 5 keer zijn mee geweest

INSCHRIJVEN VOOR DE ALLSTARZ
VAKANTIE WEEK

Inschrijven is heel eenvoudig, je stuurt een mailtje naar:

Info@AllstarZ.nl

Je hoeft alleen maar te vermelden dat je mee wilt op vakantie. Inschrijven is mogelijk tot 23 oktober. Hierna worden inschrijvingen niet meer in behandeling genomen.

Vóór 1 november weet iedereen of je wel of niet mee op vakantie kan.

DE GROEP SAMENSTELLING

We willen niemand teleurstellen maar het is onvermijdelijk dat niet alle 35 deelnemers van Stichting Allstarz mee kunnen op één vakantie.

We gaan daarom maximaal met 15 kinderen en 18 begeleiders. Van deze kinderen kunnen wij maximaal 8 kinderen meenemen die permanent gebonden zijn aan de rolstoel omdat wij niet meer dan 8 rolstoelers tegelijkertijd kunnen vervoeren.

Ook willen we geen grotere groep. Als we meer personen meenemen dan wordt de groep véél te groot en wordt het onmogelijk om als groep uitstapjes te maken. Ook willen we de rust en optimale individuele begeleiding kunnen bieden en dit kan alleen in een kleinere ( toch al grote ) groep.

WANNEER KUN JE NIET MEE OP
VAKANTIE

We koppelen de begeleiders aan de kinderen. De begeleiders worden geselecteerd n.a.v. aan het kind waar de begeleider het beste bij past. Hierbij kijken we naar de zorg die uw kind nodig heeft, zowel lichamelijk als gedragsmatig.

Maar om uw kind mee op vakantie te nemen zijn wij afhankelijk van de begeleiders die zichzelf opgeven.

En het is belangrijk dat u zich realiseert dat lang niet alle begeleiders die u op zaterdag ziet mee gaan op Stichting AllstarZ – Unieke Vakanties. Als er géén begeleider mee gaat op vakantie die uw kind de juiste zorg kan bieden, en dit kan zowel lichamelijk als gedragsmatige zorg zijn dan moeten we ondanks dat uw kind misschien niet of minder mee is geweest toch besluiten uw kind niet mee op vakantie te nemen.

Dit vinden wij dan erg jammer maar dit is wel een besluit dat het beste en meest verantwoorde is voor uw kind.