Sunbeams
Ga mee op Vakantie!

Vakantie Organisatie

REISLEIDER

Al vanaf mijn 12e vrijwilliger en in al die jaren nog geen 4 zaterdagen gemist.
Al meer dan 25 vakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking georganiseerd en ik kan geen enkel jaar over slaan.
Nog sterker zodra de vakantie is afgelopen tel ik al weer af tot de volgende begint.
De kinderen van mijn stichting zijn met recht mijn grootste liefde en passie en ik leef dan ook het hele jaar toe naar de vakantieweek en alle andere leuke momenten van de 3 stichtingen.
Voor mij is er niets mooier dan een hele week al onze fantastische begeleiders en kinderen om me heen, ik ben dan volkomen gelukkig!
Met Ans en Stephan aan mijn zijde in de STAFF en naast hen, Ymke en Rachel in het bestuur heb ik het perfecte bestuur. We zijn zo goed en zo fijn op elkaar ingespeeld dat we elk jaar nog een groter succes neer zetten!
Ga jij mee met de volgende vakantie van onze stichting?

VAKANTIESTAF

Duidelijkheid voor iedereen, zoals gezegd is er geen verschil met de Allstarz Activiteitenclub op de zaterdagen, hier zijn Stephan en Ans ook de 2 rechterhanden van Mark en dit zal op de vakanties ook zo zijn.

Voor de begeleiders en kinderen houdt dit in dat er net zo goed naar Ans en Stephan geluisterd dient te worden als naar Mark.
Echter, de vakantiestaf is nooit verantwoordelijk voor vakantiegangers, vrijwilligers, ouders of accommodatie beheerder.
De vakantiestaf is een assistent functie van de reisleider en dit is Mark. Hij blijft ten alle tijde eindverantwoordelijk voor de stichting.

KOOKSTAF

Ons “ere lid” Tonnie is al vanaf dag één ons rotsvaste onderdeel van ons team.
Met Tonnie aan het hoofd van de kookstaf kan het niet mis gaan.

En ons andere “ere lid” Pascal staat haar al in lengte van jaren bij en afgelopen jaar is ook Jules toegevoegd aan de Kookstaf.
Met zijn enthousiaste twist aan het geheel swingt dit keukenteam door de keuken en toveren zij dagelijks allerlei lekkernijen op tafel.

CHAUFFEURS

Tijdens de weken georganiseerd door onze stichting zullen de kinderen en de begeleiders vervoerd worden in ons aangepaste vervoer.
Chauffeurs van de personen busjes zijn Jules & Stephan.
Chauffeurs van de rolstoelbussen zijn Ans & Mark